Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 3711 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g biscuiti
  • 90 g unt

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 foi de gelatina
  • 400 g zmeura
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100:

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema.

Crema: Hidratam gelatina in apa rece.

300 g zmeura o trecem prin blender.

Frisca o batem spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul si mixam cateva minute.

Gelatina o punem pe foc pana se topeste,fara sa ajunga la punctul de fierbere.

Peste frisca adaugam zmeura pasata,intreaga , stafidele si gelatina si amestecam cu o lingura.

Crema rezultata o punem peste blat si dam la frigider cca 4 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

27.10.2015, 22:10

Felicitari !!!!

mirela0911 1

28.10.2015, 06:20

Felicitări și la cât mai multe rețete!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:38

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura